Levering og fragt


Levering

Levering sker normalt fra os ca. 2 uger efter jeres indkomne bestilling eller godkendelse af korrektur. For varer uden tryk er leveringstiden dog kortere. Specialbestillinger kan tage lidt længere tid. Foliering og prægning kan tage ca. 3 uger. Vi tager gerne imod hastebestillinger, når vi har tiden til det. Skriv til os og aftal en evt. tidligere leveringsdato, hvis dette er nødvendigt i forhold til jeres planlægning. Vær venlig at checke at alt er som det skal være med det samme I modtager jeres bestilling. Ved varer i restordre, leverer vi de manglende varer såsnart de er på lager igen uden ekstraomkostninger for jer. Levering sker med Post Danmark - pakker uden omdeling, og pakken bliver sendt til dig direkte fra vores trykkeri i Sverige. Det er ikke muligt selv at afhente sin pakke.

Du modtager en sms/mail når din pakke er klar til afhentning, derfor er det vigtigt at du oplyse et gyldigt mobilnummer og mail ved bestilling. 

Fragtpriser

Der pålægges for nærværende en fragtpris på 70 kr. for alle pakker i Danmark. Fragtfrit ved køb over 500 kr i Danmark.
Ekstra fragtpris på 300 kr. tillægges pakker som skal sendes til udlandet incl. Grønland og Færøerne.
BEMÆRK: Ved forsendelser til udlandet kan du, afhængig af landets regler blive opkrævet told og moms inden pakken udleveres - tjek reglerne i det land du bestiller fra.