Festprogram & sanghæfter

Et festprogram kan udover at informere gæsterne om menuen og bordplaceringen også være en smuk dekoration på bordet og et fint minde fra den store dag.

FestprogramFestprogram og sanghæfter

Det er kun fantasien der sætter grænser for hvad et festprogram kan indeholde; menuen kan vises på første side, mange vælger at have en bordplacering trykt på midteropslaget, og en lille præsentation af hver gæst. Festprogrammet kan også indeholde billeder, sange, sjove historier og søde kærlighedsdigte. Det bliver et sjovt minde, som gæsterne kan tage med sig hjem efer festen. Og så ser det altså bare flot ud med en fin, lille tryksag på bordet.

Hos Calligraphen kan du købe omslag til festprogrammer i mange forskellige farver. Ønsker du også at få dem trykt, kan vi klare det for dig, vi har mange forskellige monogrammer og layouts og flotte trykfarver, du kan vælge imellem. Har I jeres eget monogram/layout, kan vi også trykke det på eller et symbol. Vi kan både trykke med almindelig trykfarve, ekskusiv folietryk eller blindprægning, som er blevet det helt store indenfor tryk. Læs om de forskellige trykmetoder under "VORES HÅNDVÆRK".

Inlagorna Som indstikkene til festprogrammerne, kan A4 paoir anvendes. I kan bestille dem færdigtrykte hos os, eller selv give jer i kast med at lave dem, hvis I har god tid og en stor portion tålmodighed. Indstikkene kan holdes fast i selve omslaget med en flot snor eller bånd, som I kan købe hos os. Hvis I vælger at vi skal trykke dem for jer, kan vi selvfælgelig også montere dem.

Send os en mail på info@caligraphen.dk hvis du ønsker forslag/tilbud på tryk af festprogram.Se alle omslag til festprogrammer.FestprogramTrykte indstik

Det bedste vil være at I sender os en mail med den info I ønsker der skal trykkes i programmerne som et Word-dokument. I skal ikke centrere teksten eller andet, vores grafikere ordner det hele for jer. Du kan hente vores skabeloner i Word, som er tilpasset A4 sider. Anvend skabelonen og send den herefter til os via mail, når du har lagt din tekst ind på den info@www.calligraphen.dk.
Skabelonerne finder du her:

4 sider
8 sider
12 sider
16 siderSe også eksempel i PDF format på billeder her.
Festprogram

Vi sender altid gratis korrektur på mail på sådanne tryksager, og vi sender ikke ordren til tryk, før I har set og godkendt korrekturen. Når ordren er sendt til tryk, kan der ikke længere ændres i antal, opsætning osv.

Trykpriser

Indersidetryk på festprogram (4 sider) 1500 kr
Indersidetryk på festprogram (8 sider) 2400 kr
Indersidetryk på festprogram (12 sider) 3200 kr
Indersidetryk på festprogram (16 sider) 4000 kr

Send os en mail for et udspecificeret tilbud


Har I andre ideer til hvordan et festprogram kan se ud, eller hvad den kan indeholde, må I meget gerne sende det til os på mail, så vi kan vise det til andre som inspiration.